Formació en seguretat, autocontrols i coneixements sobre higiene alimentària necessaris per al personal que treballa en establiments del sector de la restauració o menjars preparats i comerç minorista del municipi de Vilafranca, amb l’objectiu de reduir el risc sanitari.
Persones que treballen en el sector de la restauració o menjars preparats i comerç minorista
Registre electrònic
Servei de Salut Pública
Fins 72 hores abans de l'inici de cada acció formativa.
Gratuïta
Les persones inscrites han d'indicar el nom de l'establiment que representen.
La formació es realitza a l'Enològica (carrer d'Amàlia Soler, 29) i és obligatori assistir a les dues sessios per tal d'obtenir el certificat d'aprofitament.
Les sessions tindran lloc els dies 29 de setembre i 6 d'octubre, amb dos horaris segons el sector al que es pertany:
Edició 1: de 10:30 hores a 12:30 hores (Bars, restaurants o menjars preparats)
Edició 2: de 13:30 hores a 15:30 hores(sector minorista)
La inscripció a l'activitat formativa requereix la confirmació per part del Servei de Salut Pública.