La xerrada pretén donar a conèixer la informació que s’ha de posar a disposició de les persones consumidores en el cas dels aliments que s’ofereixen sense envasar, els envasats als llocs de venda a petició del comprador/a, i els envasats per a la seva venda immediata.
Persones que treballen en el sector minorista alimentari i dels menjars preparats i la restauració.
Les places són limitades i es reserven seguint la data i hora d'entrada. La inscripció a l'activitat formativa requereix la confirmació per part del Servei de Salut Pública.
Registre electrònic
Servei de Salut Pública
Fins 24 hores de l'inici de l'acció formativa.
Reglament de la UE 1169/2011, 14 desembre 2014
Gratuïta
La formació es realitzarà el dia 28 de novembre de 2023 de 15.00h a 17.00h a l’Enològica al carrer d’Amàlia Soler, 29.
Nota: és necessari que les persones que s’inscriuen hagin de fer constar el nom de l’establiment al qual representen.